În cazul în care dorești să comercializezi produsele ecologice aduse în exclusivitate pe piața din România de către Ecoboutique AnnaNattura®, te rugăm să ne contactezi la tel. 40 721 335 319 sau prin e-mail, la contact@annanattura.com.


Detergenți ecologici și produse de îngrijire a casei


Producător: INCASA (Industria Catala) – Spania, regiunea Catalonia
Brand: ECO MIMIDU


Sănătatea depinde și de curățenia personală, a hainelor noastre și a casei. Ecoboutique AnnaNattura® aduce în exclusivitate pe piața din România produsele de curățenie și detergenții ecologici de la INCASA - o companie în mod particular recunoscută pentru portofoliul larg și variat al detergenților pentru haine certificați ecologic, în formă lichidă (gel, capsule cu lichid, lichid concentrat, balsam), dar și pentru produsele ecologice de curățenie și îngrijire a casei.


Produsele ECO Mimidu sunt produse cu agenți activi de origine vegetală, fără fosfați, fără parfum artificial, fără substanțe periculoase pentru mediu. Unele produse au parfum subtil, pe bază de extracte vegetale. Sunt produse testate dermatologic și care te ajută să protejezi planeta.


Folosind produse cu eticheta ecologică a UE și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei electrice și la scăderea producției de deșeuri. Produsele certificate EU-ECOLABEL protejează planeta: au impact redus asupra eco-sistemelor acvatice, restricționează substanțele periculoase pentru mediu și sunt testate din punct de vedere al performanței.


Pentru cei care își doresc o curățenie eficace, cu efort minim și care au grijă de planetă. Ecoboutique AnnaNattura® vă recomandă să adoptați un stil de viață ecologic.


Super – alimente ecologice


Brand: Ecoboutique AnnaNattura®
Ambalat de NutriBoost BV Olanda. Furnizorul acestui produs este certificat organic pentru activitățile de depozitare, transport, import, sortare, împachetare, comercializare en-gros și en-detail de către SKAL Biocontrol Olanda prin Certificatul nr. 1203490\\ NL-BIO-01.


Consumul regulat al alimentelor organice are efecte benefice asupra sănătații noastre. Ecoboutique AnnaNattura® a adus sub brand-ul propriu super-alimente certificate organic, produse bogate în nutrienți și care sunt un aliat de nădejde în viața cotidiană. Datorită conținutului mare de vitamine, minerale și oligoelemente, super-alimentele au proprietăți antioxidante, prevenind astfel îmbătrînirea celulară prematură și contribuind la funcționarea optimă a organismului.  


Natura îți oferă tot ceea ce ai nevoie ca să trăiești sănătos. Decizia îți aparține. În Ecoboutique AnnaNattura® găsești super-alimente certificate ecologic, pentru sănătatea ta și a celor dragi.


Produse de igienă și cosmetice ecologice


Producător: SOLALE SRL – Italia
Brand: Petit Jardin, Milano


Îndrăznește să fii cea mai bună versiune a ta folosind regulat cosmetice organice de calitate. Ecoboutique AnnaNattura® aduce în exclusivitate pe piața din România cosmeticele ecologice și produsele de igienă de la PETIT JARDIN Milano. Sunt produse de îngrijire personală rafinate, bogate în ingrediente active naturale certificate organic, atent selecționate. 


Cosmeticele PETIT JARDIN, Milano sunt apreciate pentru formula bine studiată a fiecărui produs în parte, ce combină felurite ingrediente naturale organice cu proprietăți extraordinare, acordând în același timp o atenție deosebită și o îngrijire meticuloasă în realizarea produsului.


Fie că sunt produse de igienă personală sau cosmetice cu proprietăți emoliente, hidratante sau antirid, produsele PETIT JARDIN Milano oferă imediat după utilizare o senzație de bunăstare și prospețime naturală, înconjurând corpul cu un miros plăcut care vă va însoți pe tot parcursul zilei.


Hoinărește prin Ecoboutique AnnaNattura® și alege produsele care ți se potrivesc. Ai grijă de tine, cu noi.