Ulei de măsline ecologic exclusivist. Extra virgin, presat la rece. Producție limitată. 0,5L în ambalaj de lux

SKU
486.LuxuryMo.500
Rating:
100% of 100
322,58 RON
în stoc

ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN EXCLUSIVIST

Certificat Organic ES-ECO-021-EX

Pornind de la o selecție atentă de măsline din soiul Manzanilla Cacereña, LUXURY MO este unul dintre cele mai rare și extravagante uleiuri organice extra virgine de măsline din lume. Un elixir al vieții, echilibrat și profund, binecuvântat cu molecule sănătoase, înfășurat cu o personalitate exclusivă. Căutarea plăcerii celei mai ascunse a naturii.


Chiar și numai un strop din uleiul de măsline extra virgin de Manzanilla Cacereña, picurat pe suprafața unei farfurii, anticipează plăcerea aromei sale pure, profunde și intense. Utilizat ca atare sau folosit pentru gătit, acest ulei de măsline special, în ediție de lux, este o delicatesă esențială în bucătăriile stilate, în care se prepară mâncăruri pline de rafinament, iar proprietățile sale specifice îl fac foarte potrivit în bucătăria de avangardă de astăzi.

 

Aroma acestui ulei organic nu se poate compara cu niciun alt ulei de măsline, fiind unică în lume și diferită, deoarece provine dintr-o regiune specială, cu o combinație unică în ceea ce privește: altitudinea, clima, proprietătile solului. Uleiul organic Luxury Mo se naște pe o plantație de măslini veche de peste 150 ani, situată în provincia Cacereña - o regiune străveche de dealuri și munți din vestul Spaniei, una din cele mai puțin cunoscute și prin urmare, una din cele mai bine prezervate regiuni din Spania. Climatul mediteraneean face din acest ținut un paradis, în care cultivarea și recoltele sunt strâns legate de tradiții. Plantațiile organice de măslini din această regiune situată la o altitudine între  450m și 600m, solicită fermierilor dedicare și multă muncă, dar această activitate crează o legătură mistică cu pământul și natura, oferind un dar unic: măsline cu un caracter și proprietăți deosebite, unice în lume.

 

Recoltarea măslinelor se face manual sau folosind vibratoare manuale (pe principiul baterii nucilor, la cules), în cea de-a doua jumătate a lunii octombrie. Culegerea plantației organice de măsline se face printr-o selecție atentă a măslinelor verzi, rezultând astfel, o producție limitată în fiecare an. Măslinele Manzanilla Cacereña sunt sărace în grăsimi și produc un ulei prețios, cu arome unice în lume și cu nenumărate proprietăți benefice sănătății noastre. O adevărată comoară, provenită din mici zone terasate pe dealuri, într-un sol pietros și arid - acestea sunt elementele cheie care fac din această plantație străveche, o plantație unică în lume.

 

Uleiul organic extra virgin din măslinele Manzanilla Cacereña este obținut numai prin procedee mecanice (presare la rece, la temperatură controlată - sub 19° Celsius). Extracția la rece a uleiului de măsline are loc în termen de maxim 6 ore de la recoltare, uleiul fiind ulterior depozitat în recipiente din inox alimentar, la o temperatură controlată de 15.5° C. Rezultatul este un ulei cu aciditate minimă și foarte bogat în acid oleic, un aliment care păstrează gustul rafinat al acestor măsline și care conține o multitudine de elemente cu proprietăți benefice pentru sănătatea noastră.

 

Aciditate: 0,1%. Conținut de acid oleic: 79%

De preferat a se consuma în termen de 15 luni de la îmbuteliere.

Data recoltării și data îmbutelierii sunt înscrise pe fiecare ambalaj.

Producție limitată: 4.500 sticle a 500ml (în sezonul de recoltare din anul precedent). Fiecare sticlă are înscris pe ambalaj numărul acesteia (numarul unic de îmbuteliere, din totalul celor 4.500 de bucăți).

 

O delicatesă adusă în exclusivitate în România de Ecoboutique AnnaNattura, pentru plăceri gurmande stilate și pline de rafinament, datorate unui ulei unic în lume. Acest ulei unicat este complex și oferă o mulțime de senzații, o aromă intensă, izbucnind în note verzi, mere și frunze, iar puritatea lui aduce amintirea fructelor proaspete de vară. Notele de banană, migdale verzi, flori, vanilie, piper și scorțișoară sunt de asemenea prezente, iar fundalul concretizează imagini de păduri de stejar, care abundă acolo unde aceste măsline sunt cultivate. Cerul gurii este pur și simplu copleșit de arome; dulce la început, urmând în scurt timp o amărăciune caldă, plină de viață și un iz fin de piper. Finalul este plin de energie calmă și persistentă, cu note de frunze și măsline verzi - esența naturii.

 

Uleiul organic Luxury MO are un efect calmant, invocând elementele veșnice și fundamentale ale vieții: pâine, apă dulce, rozmarin, trandafir de stâncă, smochine și struguri. Piatra, trunchiul, floarea.

 

Ulei ecologic de măsline. Extra virgin, presat la rece, recoltă limitată, cu prezentare în ambalaj de lux.

Uleiul organic Luxury MO îmbracă ambalajele în tehnologie, pentru a păstra intacte proprietățile produsulului și pentru a reflecta calitățile sale: inovație, protejarea mediului, unicitate, emoție. Iar sigilarea sticlei ne reamintește de importanța materialelor naturale: dopul este fabricat din lemn certificat PEFC, provenit din păduri care asigură sustenabilitatea producției.

 

PREZENTARE Sticlă de 500 ml într-o cutie cu design exclusivist. Pentru iubitorii unui gust unic în lume.

 

ULEI DE MĂSLINE ORGANIC EXTRA VIRGIN CU BENEFICII EXTRAORDINARE

Proprietățile fizice și organoleptice ale uleiului ecologic LUXURY MO sunt îmbunătățite de beneficiile sale extraordinare pentru sănătate. Are un conținut scăzut de acid (< 0,1%), este bogat în acid oleic (79%) și în acid linoleic (> 4%). Acesta conține foarte puțini compuși saturați, dar o cantitate considerabilă de polifenoli, biophenoli și în special, Oleocanthal.

 

Certificat Organic ES-ECO-021-EX

Certificare ISO-9001:2015

Certificare ISO-14001:2015

 

 

Informații suplimentare
Cod EAN 8424056000630
Greutate (grame) 500.00
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUlei de măsline ecologic exclusivist. Extra virgin, presat la rece. Producție limitată. 0,5L în ambalaj de lux
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!