Ulei de măsline ecologic extra virgin 3L

SKU
ES.OLIVEOIL.VIRGEN.3L
144,08 RON
în stoc

 

Lot L1216/exp. 10.2019


Ulei de măsline ecologic extra virgin, obținut din producția proprie a furnizorului. Ulei ecologic de calitate superioară, obținut prin presare la rece la temperatură controlată, direct din măsline și doar prin procedee mecanice.

A se feri de razele soarelui și a se păstra bine etanșat, într-un loc răcoros si uscat.


Măslinele provin din plantațiile ecologice ale asociației „Aur Lichid Coato”, iar uleiul este obținut prin cultivare și producție fără folosirea produselor fitosanitare, a îngrășamintelor chimice sau a altor substanțe de sinteză. Măslinele sunt culese manual și numai când au atins stadiul de maturiate adecvată, iar extracția uleiului se face prin presare la rece, menținând astfel, proprietățile organoleptice și beneficiile terapeutice ale uleiului de măsline.


Producția ecologică a cooperației Coato este definită primordial prin faptul că respectă și protejează mediul ambient, iar producerea artizanală a uleiurilor ecologice garantează păstrarea intactă a gustului, aromei și a culorii care caracterizează fiecare soi de masline.


Declarația producătorului: „ECOATO este marca de produse ecologice agro-alimentare ale cooperativei agricole COATO S. Coop. Interesul nostru față de producția ecologică a început cu peste trei decenii în urmă. Statutul nostru de producător ne permite să garantăm calitatea și trasabilitatea tuturor materiilor prime și a produselor finite, de la cultivarea pe câmp până pe masa Dvs., astfel încât să vă puteți bucura de toate aromele alimentelor sănătoase și nutritive. Am integrat aspectele relaționale ale cultivării și producției, contribuind la respectul pentru mediul ambiant, la emanciparea de dezvoltare rurală și la folosirea resurselor locale – fapt care ne permite sa obținem produse de calitate superioară, câștigand de-a lungul acestui parcurs cele mai importante recunoașteri, în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Suntem convinși că realizarea artizanală a produselor noastre reprezintă o legătura invizibilă între produse, tradiție și mediu socio-economic, și pentru acest motiv, toate procesele noastre de producție sunt certificate cu marca artizanală a Regiunii Murcia”.

 


Certificare organică: ES-ECO-024-MU

 

Informații suplimentare
Greutate (grame) 500.00
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUlei de măsline ecologic extra virgin 3L
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!