Pulverizator cu soluție ECO pentru geamuri, cu esențe citrice.

SKU
10992.SPRAY.GEAM.750ml
19,03 RON
în stoc

750ml

Microparticule cu efect anti-aburire

Eficacitate mare. Ideal pentru curățarea fără efort a suprafețelor din sticlă

EU Ecolabel: ES-CAT/020/004


Din colecția „Branduri în exclusivitate la Ecoboutique AnnaNattura®”.

Incasa este o companie în mod particular recunoscută pentru portofoliul larg și variat al detergenților certificați ecologic, pentru haine și curățenie.

 

Produsul se pulverizează direct pe suprafața dorită și se curăță cu o lavetă curată și uscată.

 

Folosind produse certificate EU-ECOLABEL și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei și la protejarea mediului. Produsele certificate ECOLABEL au impact redus asupra vieții marine, nu conțin substanțe periculoase pentru mediu, iar recipientele acestora generează reziduuri reduse.

 

Compoziție (Reg. Det. 648/2004): conține printre alte ingrediente: alcool denaturat, parfum, C 11-C13 alcool etoxilat, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

 

Precauții: Atenție: lichide și vapori inflamabili. A nu se expune la căldură și a nu se arunca în foc. Păstrați recipientul bine închis și nu fumați. Depozitați într-un spațiu răcoros și bine aerisit.  Nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul în care produsul intră în contact cu pielea (părul), îndepărtați imediat hainele îmbibate de produs și spălați porțiunea afectată cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă iritația pielii persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta produslui. A nu se inhala vaporii produsului. A nu amesteca cu alte produse.

Informații suplimentare
Cod EAN 8411174002882
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPulverizator cu soluție ECO pentru geamuri, cu esențe citrice.
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!