Set cadou: Curățenie ECO

SKU
7.10.2019
112,21 RON
în stoc

Setul cadou conține următoarele produse de curățenie și detergenți ecologici:

 

Detergent ECO lichid pentru rufe, pentru piele sensibila - 1.5 l - Spania. Produs certificat EU ECOLABEL: ES-CAT/006/001

 

Balsam ECO pentru țesături, pentru piele sensibilă - 750 ml – Spania. ECODETERGENT. Certificat ECOCERT.

 

Pulverizator cu soluție ECO pentru geamuri, cu esențe citrice – 750ml - Spania. Produs certificat EU ECOLABEL: ES-CAT/020/004


Pulverizator cu soluție ECO pentru curățarea bucătăriei - 750ml – Spania. Produs certificat EU ECOLABEL: ES-CAT/020/004

 

Tablete ECO pentru mașina de spălat vase - 26 tablete – Spania. Produs certificat EU ECOLABEL: IT/015/001

 

Platou decorativ

        Certificare ECOCERT

Detergent ECO lichid pentru rufe, pentru piele sensibila - 1.5l

 

Cu agenți activi de origine vegetală

Eficace de la 300 C

1500 ml pentru 22 de spălări

Testat sub control dermatologic

EU Ecolabel: ES-CAT/006/001

 

Instrucțiuni de utilizare: Introduceți doza recomandată de detergent în compartimentul special pentru detergent al mașinii de spălat rufe și programați mașina la ciclul de spălare dorit. Închideți întotdeauna complet capacul ambalajului de detergent, prin înfiletare. Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

 

Separați hainele în funcție de culoare și de tipul de țesătură. Respectați întotdeauna intrucțiunile de spălare de pe eticheta articolelor de îmbrăcăminte.

Urmați instrucțiunile de dozare, luând în considerare gradul de murdărire și duritatea apei.

 

Doza indicată de detergent este următoarea:

 

Spălare la mașina de spălat rufe

Pentru 4,5kg de rufe uscate

Rufe normal murdare

Rufe mediu murdare

Rufe foarte murdare

Apă de duritate mică

35ml

55ml

66ml

Apă de duritate medie

55ml

66ml

75ml

Apă de duritate mare

66ml

75ml

100ml

Spălare manuală

Se diluează 35ml de detergent la 5L de apă

1 capac = 75ml

 

 

Spălați rufele la cea mai mică temperatură posibilă. Spălați întotdeauna o mașină plină de rufe.

 

Dacă sunteți o persoană alergică la praf, spălați întotdeauna așternuturile de pat la temperatura de 600 C. Creșteți temperatura peste 600 C în cazul bolilor infecțioase.

 

Folosind produse cu eticheta ecologică a UE și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

 

Compoziție: Acest produs conține printre alte ingrediente: între 5-15% agenți tensioactivi anionici. Agenți tensioactivi neionici. < 5% săpun. Policarboxilați. Alte ingrediente: parfum, enzime, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

 

Precauții: Nu ingerați. Spălați-vă bine mâinile după manipulare. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.Cauzează iritații severe ale ochilor. În cazul în care detergentul intră în contact cu ochii, spălați cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă este cazul, îndepărtați lentilele de contact. Continuați să clătiți cu apă curată. Dacă iritația ochilor persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta detergentului.

 

 

Balsam ECO pentru țesături, pentru piele sensibilă - 750 ml – Spania.

 

Balsam concentrat pentru piele sensibilă

Cu agenți activi de origine vegetală

750 ml pentru 40 de spălări

Testat sub control dermatologic

ECODETERGENT. Certificat conform normelor ECOCERT disponibile pe http://detergents.ecocert.com/en.

 

Instrucțiuni de utilizare: Pentru a respecta mediul înconjurător, utilizați întotdeauna mașina de spălat rufe la capacitate maximă, alegeți cicluri de spălare la temperaturi scăzute și urmați instrucțiunile de dozare.

 

Doza recomandată este de cca 18,75 ml (aproximativ ½ de capac) pentru 4,5kg de rufe uscate. Pentru spălare manuală, diluați cca 9ml de balsam (aproximativ ¼ de capac) în 5 l de apă călduță. Nu turnați balsamul de rufe direct pe haine.

Închideți întotdeauna complet capacul ambalajului de detergent, prin înfiletare.

 

Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

1 capac = 35ml

 

Folosind produse certificate ecologic EU-ECOCERT și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

 

Compoziție: Acest produs conține printre alte ingrediente: între 5-15% agenți tensioactivi cationici, < 5% parfum, conservanți (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone).  Alte ingrediente: apă, alcool, clorură de magneziu. 98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. Parfumul este pe bază de extracte vegetale.

 

Avertizare: Nu ingerați. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

 

Incasa a fost prima companie care a introdus o gamă completă de produse de curățenie și detergenți pe piața din Spania și una din primele companii din Europa care a obținut certificarea ECOLABEL pentru produsele de curățenie și detergenți de uz domestic.

 

Brandul ECOMIMIDU este rezultatul unui efort major de cercetare-dezvoltare, certificarea ecologică implicând atât formula produselor, cât și impactul minimum asupra mediului. Prin această certificare, s-a dovedit în urma inspecțiilor făcute de organisme independente că atât materiile prime, dar și procesele de producție, împachetare, distribuție și desfacere, îndeplinesc criteriile ecologice de impact minim asupra mediului.

Procesul de certificare ECOLABEL al fiecărui produs dovedește:
- că sunt respectate criteriile stricte de impact asupra mediului
- că produsele au un nivel înalt de eficiență în domeniul acestora de utilizare.

 

 

Pulverizator cu soluție ECO pentru geamuri, cu esențe citrice.

 

Microparticule cu efect anti-aburire

Eficacitate mare. Ideal pentru curățarea fără efort a suprafețelor din sticlă

EU Ecolabel: ES-CAT/020/004

 

Produsul se pulverizează direct pe suprafața dorită și se curăță cu o lavetă curată și uscată.

 

Folosind produse certificate EU-ECOLABEL și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei și la protejarea mediului. Produsele certificate ECOLABEL au impact redus asupra vieții marine, nu conțin substanțe periculoase pentru mediu, iar recipientele acestora generează reziduuri reduse.

 

Compoziție (Reg. Det. 648/2004): conține printre alte ingrediente: alcool denaturat, parfum, C 11-C13 alcool etoxilat, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

 

Precauții: Atenție: lichide și vapori inflamabili. A nu se expune la căldură și a nu se arunca în foc. Păstrați recipientul bine închis și nu fumați. Depozitați într-un spațiu răcoros și bine aerisit.  Nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul în care produsul intră în contact cu pielea (părul), îndepărtați imediat hainele îmbibate de produs și spălați porțiunea afectată cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă iritația pielii persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta produslui. A nu se inhala vaporii produsului. A nu amesteca cu alte produse.

 

 

 

Pulverizator cu soluție ECO pentru curățarea bucătăriei ~ 750ml

 

Eficacitate mare. Curăță și degresează. Ideal pentru a elimina rapid și eficace murdăria din bucătărie
EU Ecolabel: ES-CAT/020/004

 

Produsul se pulverizează direct pe suprafața dorită și se curăță cu o lavetă curată și uscată. Produsul nu este recomandat pentru curățarea suprafețelor mari. 


Folosind produse certificate EU-ECOLABEL și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei și la protejarea mediului. Produsele certificate ECOLABEL au impact redus asupra vieții marine, nu conțin substanțe periculoase pentru mediu, iar recipientele acestora generează reziduuri reduse. 


Compoziție: conține printre alte ingrediente: <5% agenți tensioactivi non-ionici, agenți tensoiactivi anionini, săpun. Altele: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, parfum. 

Precauții: Provoacă leziuni oculare grave. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Se recomandă purtarea ochelarilor de protecție. În cazul în care produsul intră în contact cu ochii, spălați cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă este cazul, îndepărtați lentilele de contact. Continuați să clătiți cu apă curată. Dacă iritația ochilor persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta produsului. Conține C8-C10 alcool etoxilat. Produsul poate provoca reacții alergice.

 

Tablete ECO pentru mașina de spălat vase - 26 tablete

 

Curățare puternică, acțiune de limpezire, protejează vesela

Sarea și lichidul de clătire nu mai sunt necesare

Tablete cu film hidrosolubil

Fără fosfați. Fără parfum sau coloranți

EU Ecolabel: IT/015/001

 

 

Protejează articolele din sticlă și are efect de strălucire. Curățare puternică. Produsul a fost conceput pentru a împiedica depunerile de calcar. Favorizează o clătire perfectă, protejează inoxul și elimină depunerile de calcar din mașina de spălat vase, la fiecare spălare.

 

Instrucțiuni de utilizare: Verificați dacă filtrul mașini de spălat vase este curat. Dacă este cazul, eliminați resturile de alimente. Spălați filtrul mașinii după fiecare utilizare a acestuia. Înainte de a introduce vesela în mașina de spălat vase, verificați dacă producătorul permite spălarea automată a acesteia. Evitatați spălarea automată a cristalelor, a ceramicii și a porțelanurilor fine, a produselor pictate manual, a tacâmurilor cu mâner din os sau lemn, a vaselor din aluminiu colorat sau din plastic care nu rezistă la temperaturi mari. Nu introduceți obiecte decorative sau metale prețioase în mașina de spălat vase.

 

Introduceți doza recomandată de detergent în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat vase, fără a îndepărta folia protectoare și programați mașina la ciclul de spălare dorit. Tabletele certificate ecologic pentru spălat vase sunt eficiente și la temperaturi joase (55 oC). Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

 

Dozarea adecvată permite economii în utilizarea produsului și are ca rezultat un impact ambiental redus.

Doza recomandată este de o capsulă pentru o mașină plină de vase

 

Spălați vasele la cea mai mică temperatură posibilă. Spălați întotdeauna o mașină plină de vase.

 

Folosind produse cu eticheta ecologică a UE și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

Produsele certificate EU-ECOLABEL protejează mediul: au impact redus asupra eco-sistemelor acvatice, restricționează substanțele periculoase pentru mediu și sunt testate din punct de vedere al performanței.

 

Ingrediente: Acest produs conține printre alte ingrediente: 15 - 30% agenți de înălbire pe bază de oxigen, <5%   agenți tensioactivi non-ionici, Policarboxilați, enzime.

 

Precauții: Nu ingerați. Spălați-vă bine mâinile după manipulare. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. În cazul în care produsul intră în contact cu ochii, spălați cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă este cazul, îndepărtați lentilele de contact. Continuați să clătiți cu apă curată. Dacă iritația ochilor persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta produslui. Conține subtilizina. Poate produce reacții alergice.

 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet cadou: Curățenie ECO
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!