Miere Tei - greutate netă 480g

SKU
RO.MIERE.TEI.AMBAL480
24,82 RON
în stoc

Miere certificată organic, produsă într-o stupină de tradiție, care funcționează din anul 1985 și care a fost una din primele ferme apicole din Romania acreditată ca producător de miere ecologică. Producătorul mărcii IMPERIA BIO produce miere din flora aferentă zonelor muntoase ale Transilvaniei, procesele de producție, procesare și ambalare desfășurându-se într-un spatiu modern, nou construit, amplasat în municipiul Bistrița, jud. Bistrița-Năsău. Producătorul acestui produs garantează prin certificarea nr. RO-ECO-008 AGRICULTURĂ ROMÂNIA că mierea este obtinuță în stupinele proprii și/sau de la apicultori selecționați, certificați ca producători ecologici.


Mierea de tei IMPERIA BIO este produsă de albine din nectarul florilor de tei, din arbori situați în zonele nepoluate ale Transilvaniei. Producătorul ne informează că este un sortiment de miere cu o aromă specifică și un gust caracteristic, intens și dulce, culoarea mierii de tei în stare lichidă fiind arămiu-deschis. Cristalizarea acestui sortiment de miere apare destul de rapid, rezultând o miere cremoasă de culoare galben-deschis, aproape albă.
Conform producătorului, mierea de tei are următoarele indicații terapeutice:
    - anti-microbiană și anti-inflamatorie.
    - este utilizată în tratarea afecțiunilor renale și ale bilei.
    - eficientă în răceli, tuse și iritații ale gâtului, laringite, bronșite.
    - poate fi aplicată și local ca anti-inflamator și calmant pentru arsuri, răni sau inflamații ale pielii.
    - acțiune calmantă, remediu împotriva oboselii și stresului.

Știați ca:
Mierea este o hrană vie, care poate rezista un timp îndelungat fără să se altereze, fiind unul din alimentele cu un termen foarte extins de valabilitate. Fenomenul de cristalizare al mierii este un fenomen natural, care apare în timp, și care nu afectează gustul sau proprietățile mierii. Cristalizarea poate să apară în decurs de câteva zile (la mierea de rapiță) sau în decurs de 1-2 ani (la mierea de salcâm sau mană). Zaharisirea mierii sau cristalizarea acesteia este unul din criteriile care ne ajută să verificăm dacă mierea este 100% pură sau dacă producătorul a adăugat alte substanțe cum ar fi: glucoză industrială, diverse tipuri de sirop sau potențiatori de gust.   

Ambalaj ECONOMIC: borcan de sticlă de formă cilindrică, greutate netă 480 de grame; capac auriu metalic cu sigiliu din hârtie.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMiere Tei - greutate netă 480g
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!