Gel ECO pentru mașina de spălat vase

SKU
06312.GEL.MASINA.VASE.720
Rating:
100% of 100
27,45 RON
în stoc

Fără fosfați

Multifuncțional: curăță, limpezește, protejează

720 ml pentru 42 de spălări

EU Ecolabel: ES-CAT/015/003


Din colecția „Branduri în exclusivitate la Ecoboutique AnnaNattura®”.

Instrucțiuni de utilizare: Verificați dacă filtrul mașini de spălat vase este curat. Dacă este cazul, eliminați resturile de alimente. Înainte de a introduce vesela în mașina de spălat vase, verificați dacă producătorul permite spălarea automată a acesteia. Evitatați spălarea automată a cristalelor, a ceramicii și a porțelanurilor fine, a produselor pictate manual, a tacâmurilor cu mâner din os sau lemn, a vaselor din aluminiu colorat sau din plastic care nu rezistă la temperaturi mari. Nu se recomandă ca obiectele din argint să intre în contact cu otelul inoxidabil.

 

Dozarea adecvată permite economii în utilizarea produsului și are ca rezultat un impact ambiental redus. Introduceți doza recomandată de detergent în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat vase și programați mașina la ciclul de spălare dorit. Produsul este eficient și la temperaturi joase (55 oC). Închideți întotdeauna complet capacul ambalajului de detergent, prin înfiletare. Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

 

Doza recomandată este de 17ml pentru o spălare (umpleți compartimentul de detergent al mașinii de spălat vase).

 

Spălați vasele la cea mai mică temperatură posibilă. Spălați întotdeauna o mașină plină de vase.

Folosind produse cu eticheta ecologică a UE și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

Compoziție: Acest produs conține printre alte ingrediente: < 5% Policarboxilați,  agenți tensioactivi neionici. Alte ingrediente: conservanți (phenoxyethanol), enzime.

Precauții: Nu ingerați. Spălați-vă bine mâinile după manipulare. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

 

Informații suplimentare
Cod EAN 8411174003070
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGel ECO pentru mașina de spălat vase
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!