Gel ECO pentru curățarea vasului de toaletă

SKU
11021.GEL.TOALETA.750ml
Rating:
100% of 100
17,15 RON
în stoc

Cu ingredienți activi de origine naturală și vegetală

750ml

Curăță și igienizează vasul de toaletă. Efect anticalcar. Parfum mentolat.

EU Ecolabel: ES-CAT/020/004


Din colecția „Branduri în exclusivitate la Ecoboutique AnnaNattura®”.

Instrucțiuni de utilizare: Dozarea adecvată permite economii în utilizarea produsului și are ca rezultat un impact ambiental redus.

Produsul elimină ușor murdăria și calcarul. Formula conține ingredienți activi de origine naturală și vegetală.  Desfiletați capacul ambalajului și aplicați gelul imediat sub marginea vasului de toaletă, presând ușor recipientul. Lăsați să acționeze 15 min. Pentru o mai mare eficacitate, puteți utiliza peria de spălat vasul de toaletă. Produsul nu este recomandat pentru suprafețe mari. A nu se utiliza pe suprafețe delicate, metale sau marmură.

Folosind produse certificate EU-ECOLABEL și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei și la protejarea mediului. Produsele certificate ECOLABEL au impact redus asupra vieții marine, nu conțin substanțe periculoase pentru mediu, iar recipientele acestora generează reziduuri reduse.

Compoziție: conține printre alte ingrediente: <5% agenți tensioactivi non-ionici. Altele: parfum.

 

Precauții: A nu se ingera. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În cazul în care produsul intră în contact cu pielea și apar iritații, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta produsului. Se interzice amestecarea gelului cu alte produse.

Informații suplimentare
Cod EAN 8411171003728
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGel ECO pentru curățarea vasului de toaletă
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!