Detergent ECO lichid pentru rufe, pentru piele sensibila - 1.5 l

SKU
04237.DET.RUFE.SENSI.1.5L
Rating:
100% of 100
35,46 RON
în stoc

Cu agenți activi de origine vegetală

Eficace de la 300 C

1500 ml pentru 22 de spălări

Testat sub control dermatologic

EU Ecolabel: ES-CAT/006/001


Din colecția „Branduri în exclusivitate la Ecoboutique AnnaNattura®”.

Incasa este o companie în mod particular recunoscută pentru portofoliul larg și variat al  detergenților pentru haine în formă lichidă (gel, capsule, lichid concentrat, balsam de rufe).

 

DETERGENT LICHID CONCENTRAT PIELE SENSIBILĂ

Cu agenți activi de origine vegetală

Eficace de la 300 C

1500 ml pentru 22 de spălări

Testat sub control dermatologic

EU Ecolabel: ES-CAT/006/001

Instrucțiuni de utilizare: Introduceți doza recomandată de detergent în compartimentul special pentru detergent al mașinii de spălat rufe și programați mașina la ciclul de spălare dorit. Închideți întotdeauna complet capacul ambalajului de detergent, prin înfiletare. Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

Separați hainele în funcție de culoare și de tipul de țesătură. Respectați întotdeauna intrucțiunile de spălare de pe eticheta articolelor de îmbrăcăminte.

Urmați instrucțiunile de dozare, luând în considerare gradul de murdărire și duritatea apei.

Doza indicată de detergent este următoarea:

Spălare la mașina de spălat rufe

Pentru 4,5kg de rufe uscate

Rufe normal murdare

Rufe mediu murdare

Rufe foarte murdare

Apă de duritate mică

35ml

55ml

66ml

Apă de duritate medie

55ml

66ml

75ml

Apă de duritate mare

66ml

75ml

100ml

Spălare manuală

Se diluează 35ml de detergent la 5L de apă

1 capac = 75ml

 

Spălați rufele la cea mai mică temperatură posibilă. Spălați întotdeauna o mașină plină de rufe.

Dacă sunteți o persoană alergică la praf, spălați întotdeauna așternuturile de pat la temperatura de 600 C. Creșteți temperatura peste 600 C în cazul bolilor infecțioase.

Folosind produse cu eticheta ecologică a UE și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

Compoziție: Acest produs conține printre alte ingrediente: între 5-15% agenți tensioactivi anionici. Agenți tensioactivi neionici. < 5% săpun. Policarboxilați. Alte ingrediente: parfum, enzime, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Precauții: Nu ingerați. Spălați-vă bine mâinile după manipulare. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.Cauzează iritații severe ale ochilor. În cazul în care detergentul intră în contact cu ochii, spălați cu apă curată, în mod continuu, timp de câteva minute. Dacă este cazul, îndepărtați lentilele de contact. Continuați să clătiți cu apă curată. Dacă iritația ochilor persistă, apelați la un doctor. Păstrați la îndemână ambalajul sau eticheta detergentului.

 

Informații suplimentare
Cod EAN 8411174003063
Greutate (grame) 1630.00
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDetergent ECO lichid pentru rufe, pentru piele sensibila - 1.5 l
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!