Despre noi

Am creat AnnaNattura® pe o plajă irezistibil de frumoasă din Valencia, din dragostea pentru planetă și din pasiunea pentru natură. Din iubirea pentru toată frumusețea ce ne înconjoară și din înțelepciunea că trebuie să avem grijă de noi și de natură în același timp, și din credința că pentru a te simți bine în exterior trebuie să te simți bine în interior.

 

Am admirat întotdeauna persoanele care, indiferent de vârstă, se îngrijesc pentru a rămâne frumoase, sănătoase și pline de viață, și debordează vitalitate. Femei sofisticate şi bărbaţi inteligenţi care reușesc să rămână cea mai bună versiune a lor, în fiecare etapă a vieții. Persoane care au învățat să-și îngrijească pielea, părul și corpul cu produse naturale și organice. Persoane care adoptă un stil de viață sănătos și natural pentru ele și familiile lor. Persoane care poartă haine și accesorii benefice pentru sănătatea lor și care respectă natura, animalele și mediul înconjurător.

 

Am observat asta pe parcursul multor ani trăiți în străinătate și vreau acum să ajut ca aceasta să devină o realitate și în România. Visul meu este ca în țara mea natală, un număr cât mai mare de persoane – adulți, tineri, copii, nou-născuți și femei însărcinate - să beneficieze de produse organice și naturale, atât în ceea ce privește alimentația și nutriția, cât și igiena și îngrijirea personală, îmbrăcămintea și accesoriile.

 

Astfel, am decis să creez AnnaNattura®, o companie ce își propune să aducă în România produse ecologice, care se adresează celor 3 aspecte importante ale vieții cotidiene: Modă, Sănătate și Frumusețe. Produsele oferite de ecoboutique-ul AnnaNattura® sunt fabricate prin procese sustenabile care respectă mediul înconjurător, produse naturale care asigură cele mai mari beneficii pentru sănătatea noastră, protejând în același timp planeta. Însă nu am vrut să mă limitez doar la comercializarea produselor alimentare și nutritive organice. Nici să ofer numai produse cosmetice naturale sau organice. Ceea ce îmi doresc este să ofer pieței românești o gamă completă de produse organice în care, pe lângă alimente și produse cosmetice, să se regăsească accesorii și îmbrăcăminte la modă pentru sportivi și oameni activi, haine pentru copii, nou-născuți și femei însărcinate. Și, toate acestea cu condiția esențială ca absolut toate produsele din oferta AnnaNattura® să fie de înaltă calitate și la cel mai bun preț posibil.

 

Visul de a crea AnnaNattura® în țara mea natală a fost rezultatul unei duble idei. În primul rând pentru că am știut că dacă are ocazia, consumatorul român apreciază și distinge întotdeauna calitatea și eficacitatea produselor autentice și bune și, de asemenea, deoarece am vrut să pot oferi clienților mei o gamă variată de produse organice și naturale prin crearea unui ecoboutique autentic în care se regăsesc produse alimentare, articole de îngrijire și înfrumusețare, și îmbrăcăminte la același nivel calitativ și accesibil, la care se găsesc deja în celelalte țări din Europa.