Promo

Balsam ECO pentru țesături, pentru piele sensibilă - 750 ml.

SKU
00470.BALS.RUFE.SENSI.750
Preț special 21,56 RON Preț standard 23,95 RON
în stoc

 

Formulă concentrată concepută pentru piele sensibilă

Cu agenți activi de origine vegetală

750 ml pentru 40 de spălări

Testat sub control dermatologic

ECODETERGENT. Certificat ECOCERT

 

Din colecția „Branduri în exclusivitate la Ecoboutique AnnaNattura®”.

 

Incasa este o companie în mod particular recunoscută pentru portofoliul larg și variat al  detergenților pentru haine în formă lichidă (gel, capsule, lichid concentrat, balsam de rufe).

 

Balsam concentrat pentru piele sensibilă

Cu agenți activi de origine vegetală

750 ml pentru 40 de spălări

Testat sub control dermatologic

ECODETERGENT. Certificat conform normelor ECOCERT disponibile pe http://detergents.ecocert.com/en.

 

Instrucțiuni de utilizare: Pentru a respecta mediul înconjurător, utilizați întotdeauna mașina de spălat rufe la capacitate maximă, alegeți cicluri de spălare la temperaturi scăzute și urmați instrucțiunile de dozare.

 

Doza recomandată este de cca 18,75 ml (aproximativ ½ de capac) pentru 4,5kg de rufe uscate. Pentru spălare manuală, diluați cca 9ml de balsam (aproximativ ¼ de capac) în 5 l de apă călduță. Nu turnați balsamul de rufe direct pe haine.

Închideți întotdeauna complet capacul ambalajului de detergent, prin înfiletare.

 

Păstrați detergentul într-un loc uscat, ferit de razele soarelui.

1 capac = 35ml

 

RECOMANDARE:

Vă rugăm să aveți în vedere că deoarece este un produs concentrat, în funcție de modalitatea de aducțiune a apei prevăzută de programul mașinii de spălat rufe, balsamul concentrat pentru piele sensibilă poate adera la pereții compartimentului specific.


Dacă după prima utilizare, constatați că pereții compartimentului au urme de balsam, vă recomandăm ca într-un recipient/ambalaj curat să diluați balsamul concentrat pentru piele sensibilă cu apă, în proporție de 1:1, caz în care doza recomandată devine de 35ml (1 capac) pentru 4,5kg de rufe uscate.


Folosind produse certificate ecologic EU-ECOCERT și respectând doza indicată de producător, contribuiți la reducerea poluării apelor, a economisirii energiei, la scăderea producției de deșeuri și la protejarea mediului.

 

Compoziție: Acest produs conține printre alte ingrediente: între 5-15% agenți tensioactivi cationici, < 5% parfum, conservanți (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone).  Alte ingrediente: apă, alcool, clorură de magneziu. 98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. Parfumul este pe bază de extracte vegetale.

 

Avertizare: Nu ingerați. Nu lăsați la îndemâna copiilor. În caz de accidente, vă rugăm să apelați la un medic. Dacă este nevoie de sfatul medicului, vă recomandăm să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

 

Incasa a fost prima companie care a introdus o gamă completă de produse de curățenie și detergenți pe piața din Spania și una din primele companii din Europa care a obținut certificarea ECOLABEL pentru produsele de curățenie și detergenți de uz domestic.

 

Brandul ECOMIMIDU este rezultatul unui efort major de cercetare-dezvoltare, certificarea ecologică implicând atât formula produselor, cât și impactul minimum asupra mediului. Prin această certificare, s-a dovedit în urma inspecțiilor făcute de organisme independente că atât materiile prime, dar și procesele de producție, împachetare, distribuție și desfacere, îndeplinesc criteriile ecologice de impact minim asupra mediului.

Procesul de certificare ECOLABEL al fiecărui produs dovedește:
- că sunt respectate criteriile stricte de impact asupra mediului
- că produsele au un nivel înalt de eficiență în domeniul acestora de utilizare.

 

 

Informații suplimentare
Cod EAN 8411174003049
Țara de origine Spania
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBalsam ECO pentru țesături, pentru piele sensibilă - 750 ml.
Rating

Cum comanzi?

În funcție de preferințe sau timpul disponibil, ai trei variante de a comanda produse din oferta Ecoboutique AnnaNattura®:

- Prin crearea unui cont pe site-ul nostru, urmând pașii indicați în website

- Prin telefon la +40 721 335 319, de luni până vineri între orele 10:30 - 19:00, iar sâmbăta între orele 10:30 - 17:30, caz în care îți vom solicita telefonic anumite date, în vederea efectuării livrării

- Prin vizitarea showroom-ului nostru cu vânzare situat în Str. Armenească nr. 23, București. Pentru vizitare, vă rugăm să vă programați prin telefon sau e-mail (contact@annanattura.com).

Orice opțiune vei alege, te asigurăm că tratăm fiecare comandă cu atenție și respect.

După plasarea comenzii on-line sau pe telefon, vei primi o confirmare prin e-mail privind produsele comandate și status-ul comenzii. Te rugăm să ai în vedere că prelucrăm lunea toate comenzile primite sămbăta și duminica.

Cum plătești?

Indiferent de modalitatea aleasă pentru plasarea comenzii, ai următoarele variante de plată:

- Plata securizată on-line

- Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforma

- Plata ramburs la livrare

- Plata prin card bancar sau numerar în showroom

Livrare

Poți alege:

- să ridici produsele din showroom-ul nostru situat în Str. Armenească nr. 23, București, cu o programare prealabilă pe telefon sau e-mail, sau

- ți le putem trimite noi prin curier. Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 110 lei atât în București, cât și în provincie.

La cumpărături sub 110 lei, costul transportului este de 11,50 lei, atât  în București, cât și în provincie

Știm cât este de important pentru tine să primești cât mai repede produsele comandate, de aceea facem eforturi ca pentru comenzile plasate până la orele 14.00, livrarea să se efectueze în 24h în București și în 48h în țară. Totuși, te rugăm să ai în vedere că transportul nu depinde integral de noi, iar în perioadele aglomerate sau cu vreme nefavorabilă, curierii pot întârzia, independent de voința lor.

Retur

Este în regulă să te răzgândești și poți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea lor. Te rugăm ca înainte de returnare să verifici în secțiunea Termeni și Condiții, paragraful despre returnarea produselor, să descarci și să completezi Formularului de retur și să ni-l remiți prin e-mail la contact@annanattura.com sau prin curier în Str. Armenească nr. 23, București, cod poștal 021045. După primirea produselor returnate, îți vom rambursa sumele achitate fără perceperea vreunui comision sau la alegere, îți putem schimba produsele returnate direct în showroom (cu o programare prealabilă).

Ecoboutique AnnaNattura® vă dorește navigare plăcută și cumpărături șic!